Pesmet-home made

Author: Primii pasi in bucatarie // Category:
Nu stiu de ce dar sunt adepta pesmetului facut in casa.Poate pt ca stiu ca e mereu proaspat si usor de facut:)
Se rupe painea in bucatele de marimi potrivite,se pune intr-o tava neunsa si se da la cuptor pana ce incepe sa se rumeneasca.Nu dureaza prea mult,in jur de 10-15min.



Se lasa apoi sa se raceasca,se iau bucatelele si se pun in blender(sau in masina de tocat,robot de bucatarie,etc)si se maruntesc.Pesmetul obtinut se foloseste la prepararea paneurilor,diferite prajituri si multe altele:)



Bineteles se pastreaza foarte bine intr-o punga de hartie ferit de umiditate.De asemenea il puteti face si din paine mai veche,pt ca nu e asa ca va ramane si nu aveti ce face cu ea?

0 Responses to "Pesmet-home made"

Trimiteți un comentariu

Sa vedem ce aveti de zis...sau de comentat:)