Sunt innebunita dupa aceasta reteta de mujdei...Imi place atat de mult incat as manca toata ziua.Ei bine,poate nu chiar toata ziua:)
De cand am aflat reteta nici nu vreau sa mai aud de mujdei preparat altfel:)
Ingrediente:
3-4 catei de usturoi
1-2 linguri de ulei
putin delicat
1/2 lingurita de mustar
2 linguri de smantana
putina apa(optional)
Usturoiul se piseaza,apoi se freaca cu putin ulei,se adauga si vegeta dupa gust,se amesteca bine si se incorporeaza si o lingurita de mustar.Se freaca bine,bine de tot,iar la sfarsit se pun si cele 2 linguri de smantana.Daca nu vi se pare prea iute puteti sa il lasati asa sau puteti sa il mai subtiati cu putina apa(sau cu si mai multa smantana)
Noi l-am servit cu dovlecei pane,dar merge la fel de bine si la diferite fripturi.Bun,bun de tot!
De cand am aflat reteta nici nu vreau sa mai aud de mujdei preparat altfel:)
Ingrediente:
3-4 catei de usturoi
1-2 linguri de ulei
putin delicat
1/2 lingurita de mustar
2 linguri de smantana
putina apa(optional)
Usturoiul se piseaza,apoi se freaca cu putin ulei,se adauga si vegeta dupa gust,se amesteca bine si se incorporeaza si o lingurita de mustar.Se freaca bine,bine de tot,iar la sfarsit se pun si cele 2 linguri de smantana.Daca nu vi se pare prea iute puteti sa il lasati asa sau puteti sa il mai subtiati cu putina apa(sau cu si mai multa smantana)
Noi l-am servit cu dovlecei pane,dar merge la fel de bine si la diferite fripturi.Bun,bun de tot!
Cu bureti prajiti cu ceapa si mamaliga, mujdeiul asta merge prea bine...
E o explozie de arome.