Author: Primii pasi in bucatarie // Category:
Mamica24h.ro a organizat un concurs:)Si cum nu puteam lipsi,am urcat repede poza dariei si acum apelez la voi si va rog sa o votati.Tot ce trebuie sa faceti este sa dati un click pe poza din dreapta sus si sa ii acordati votul.Nu aveti nevoie de nimic altceva.
Va multumesc anticipat tuturor:)

5 Responses to " "

Anonim Says :
24 august 2010, 05:04

si pe fetita mea tot daria o cheama

Primii pasi in bucatarie Says :
24 august 2010, 11:20

Anonim ce sa zic,sa ne traiasca si sa fie sanatose:)

Anonim Says :
26 august 2010, 06:27

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul ascultawhisper sau un email ascultawhisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

Micul Says :
17 decembrie 2010, 05:39

La multi ani micutei tale pustoaice.Foarte frumos tortul.
sa aveti weekend placut.

Primii pasi in bucatarie Says :
17 decembrie 2010, 06:01

Mersi Micule de vizita!pup

Trimiteți un comentariu

Sa vedem ce aveti de zis...sau de comentat:)