Sau snitele lenesee...Uneori nu am chef sa stau sa portionez pieptul si sa il bat cu ciocanul,sau nu am timp.Asa ca o buna prietena mi-a dat ideea de a face aceste fasii din piept de pui pe care tot ea le-a numit Degetele.Recunosc asadar ca ideea nu e una originala si nu imi apartine dar pe care o folosesc de multe ori.
Avem nevoie de aceleasi ingrediente ca si la snitele,doar ca tot ce trebuie sa facem este sa taiem pieptul fasii subtiri,cam asa:
Apoi,acelasi procedeu faina+ou si apoi pesmet,se prajesc in ulei incins,in baie de ulei fara a fi nevoie sa le mai intoarcem.Asa arata la sfarsit:
Noua ne plac tare mult,pt ca sunt dragalase,pufoase si taree gustoase:)
Avem nevoie de aceleasi ingrediente ca si la snitele,doar ca tot ce trebuie sa facem este sa taiem pieptul fasii subtiri,cam asa:
Apoi,acelasi procedeu faina+ou si apoi pesmet,se prajesc in ulei incins,in baie de ulei fara a fi nevoie sa le mai intoarcem.Asa arata la sfarsit:
Noua ne plac tare mult,pt ca sunt dragalase,pufoase si taree gustoase:)
FOARTE BUNE