Suberec cu carne

Author: Primii pasi in bucatarie // Category:
Cand am postat reteta de Suberec cu Branza am promis ca voi reveni si cu aceasta.Un picut cam tarziu,dar mai bine decat niciodata:)
Reteta pt aluat este aceiasi ca aici,doar ca difera bineintels compozitia.


Asa ca pt Suberec cu carne avem nevoie de:
300-400 gr carne tocata(in mod normal se face cu carne de oaie,dar noi cum nu mancam am facut cu porc,sau porc+vita)
1-2 cepe
1 ou
2-3 lg de apa
cimbru,marar(eu am pus uscat)
sare,piper
Ceapa o tocam marunt si o amestecam cu celelalte ingrediente.





Acum procedeul este acelasi.Luam cate o bila mica de aluat,o intindem in foaie subtire,o taiem cu un capac pt a fi perfect rotunda si punem compozitie(aprox o lingura,nu prea multa sa nu se rupa foaia).O intindem pe jumatate,iar cealalta jumatate o tragem peste.Apasamm marginile cu degetul sau cu furculita.





Le prajim in ulei incins,le lasam sa se scurga pe un servet,apoi le tinem acoperite pana la servire pt a se inmnuia si a nu se intari.Merg de minune alaturi de un pahar cu iaurt.
Sper ca v-am convins sa le incercati!Pofta buna!





PS:Scuzati calitatea pozelor dar eram prea infometati asa ca nu am mai tinut cont de detalii:)Data viitoare o sa fac altele mai frumaose:)

10 Responses to "Suberec cu carne"

Micul Says :
14 martie 2010 la 04:38

Demult le am in plan si astea.Deci is pe lista, acum sa vedem cand imi fac timp.Pofta in orice caz mi-ai facut.

sarah Says :
14 martie 2010 la 06:33

imi place mult reteta trebuie neaparat sa o fac .ma gandesc doar carnea daca e de vita nu ramane tare la mijloc ca banuiesc ca se prajesc destul de repede.pupici si o duminica placuta!

Primii pasi in bucatarie Says :
14 martie 2010 la 08:49

sper sa incercati se fac f repede sunt si gustoase si satioase.abia astept sa le mai fac iar:)

ionela Says :
29 mai 2010 la 03:04

arata foarte foarte bine ! sigur voi incerca ( aici ,prin dobrogea turcoaicele calesc carnea cu ceapa si condimentele)!

Anonim Says :
27 iunie 2010 la 10:23

ceapa se pune cit mai multa,la limita supotabilitatii

Anonim Says :
19 martie 2011 la 03:51

ar fi bine sa folosesti piept de pui ca este mai slab si nu risti sa le mananci crude sar putea sa nu sa faca carnea si din cauza grasimi sa se sparga la prajit

Anonim Says :
1 noiembrie 2011 la 04:35

in carne se adauga putina menta uscata;numarar

Primii pasi in bucatarie Says :
1 noiembrie 2011 la 04:37

asta cu menta nu o stiam,dar mersi frumos de idee:)o sa incerc data viitoare cand le fac.

Anonim Says :
27 martie 2013 la 08:16

am mancat suberec facut ca la Vama Veche , este foarte bun ,ingredientele sunt cele din reteta de mai sus ,probabil o diferenta de spetzie , incercati nu o sa va para rau

Anonim Says :
17 iulie 2013 la 04:23

ca sa nu se crape la prajit in carne se pune apa calduta pana se face ca o pasta. In carne se pune mai multa ceapa si NU se pune ou.Reteta o am de la un tatar(ei sunt specialisti in suberec) si iese fff bine.
Pofta buna!

Trimiteți un comentariu

Sa vedem ce aveti de zis...sau de comentat:)