Pui cu bere

Author: Primii pasi in bucatarie // Category:
Pt ca mancam foarte des carne de pui,incerc de fiecare data sa mai scgimb cate ceva,sa mai pun cate un ingredient sau cate o aroma pt a nu intra in rutina.De data aceasta am ales pui cu bere.

Pt puiul cu bere avem nevoie de:

Pulpe de pui(noi am folosit cantitati mici pt ca suntem doar 2 persoane)
bere
condimente(sare,piper,boia dulce si iute)
2 lg de ulei
zeama de la o jumatate de lamaie
o mana de stafide(optional)


Pulpele de pui le-am condimentat si le-am pus intr-o tava de yena.



Separat am amestecat berea cu cu uleiul si zeama de lamaie.



Apoi am turnat peste pulpe berea,am pus si stafidele,am acoperit cu folie de aluminiu si am dat la cuptor la foc potrivit pt cca 30 de minute.



Am scos folia si am mai lasat asa inca vreo 20-30 de minute pana ce s-au rumenit frumos.Aici si rezultatul:




Am servit alaturi de legume mexicane calite in unt.Ca si gust pot spune ca sunt foarte gustoase,usor dulcegi din cauza berii si a stafidelor,foarte fragede si au mers grozav alaturi de garnitura de legume.
Este cu siguranta o experienta pe care o vom repeta:)
Pofta buna!

3 Responses to "Pui cu bere"

Olgutza Says :
16 februarie 2010 la 13:48

Chiar zilele trecute am facut si eu pui cu bere, doar ca am pus si putina ceapa si le-am fiert pe ochiul de la aragaz, dar imi place ideea cu stafidele.. o retin pentru data viitoare :)

Primii pasi in bucatarie Says :
17 februarie 2010 la 02:52

interesanta ideea cu ceapa..sincer nu mi-a dat prin cap.dar data viitoare o sa incerc...

alexandra Says :
21 februarie 2010 la 05:16

interesanta reteta...o sa o incerc

Trimiteți un comentariu

Sa vedem ce aveti de zis...sau de comentat:)