Cartofii aurii

Author: Primii pasi in bucatarie // Category:
Cum spuneam in postul anterior,vin cu o reteta de post,pt cei care nu mananca de dulce dar care poate fi si o garnitura excelenta.
Este f simplu si usor de facut,cu putine ingrediente:
cartofi(cati vreti voi)
sare,piper
boia dulce si iute

Am pus cartofii la fiert in apa cu sare.Prsonal am pus si putin delicat insa puteti sa il scoateti din calcul.Buun....trebuie sa avetii grija cu cartofii sa nu ii lasati sa se fiarba prea tare pt ca atunci se vor sfarma.Ideali pt acest preparat sunt cartofii rozi dar pt ca nu am avut la indemana au mers si cei albi,au necesitat un picut mai multa atentie pe ca se sfarama mai repede dar am reusit sa ii pacalesc.



Dupa ce cartofii sunt fierti ii punem intr-o sita sa se scurga si ii condimentam,cu sare,piper si boia.Atentie insa sa nu faceti miscari prea bruste:)



Apoi ii punem la prajit in ulei incins.



Cand sunt gata ii scoatem si ii lasam pe un servet de hartie sa isi scurga surplusul de ulei...O portie si pt voi...



Stiu nu sunt ei tocmai sanatosi,dar sunt atat de gustosi...ca e un pic cam greu sa nu apelez la ei,macar din cand in cand:)

2 Responses to "Cartofii aurii"

sarah Says :
26 februarie 2010 la 02:54

trebuie sa fie tare buni.....dar si calorii au destule.totusi din cand in cand merg.pupici

sarah Says :
28 februarie 2010 la 03:11

buna scumpa.un premiu te asteapta sa-l ridici la mine pe blog.pupici

Trimiteți un comentariu

Sa vedem ce aveti de zis...sau de comentat:)