Ciorba de pui

Author: Primii pasi in bucatarie // Category:
De departe preferata noastra si cu siguranta specialitatea casei(ei bine,una din specialitatile casei ca nu ne limitam doar la o singura varianta).

Iata de ce ingrediente avem nevoie:
Tacamuri de pui(eu asta folosesc,acum fiecare poate pune ce vrea)
2,5l apa
1 cepa medie
1 ardei
3-4 morcov
1 pastranac
1/2 telina
3-4 rosii potrivite(sau 2 lg de bulion)
1 cartof
taietei dau fidea
leustean(sau patrunjel)
sare,delicat
sare de lamaie,otet(sau bors,eu personal folosesc bors la plic:))



Spalam bine carnea si o punem la fiert in cei 2,5 l de apa cu o linurita de delicat.Lasam sa fiarba bine si avem grija sa spumam carnea ori de cate ori este nevoie.



Intre timp ne ocupam de legume:ceapa si ardeiul se toaca marunt;morcovul,telina,pastarnacul se dau pe razatoare,rosiile se decojesc si se toaca marunt,iar cartoful se taie cubulete.




Dupa ce carnea a fiert,intr-o alta cratita inceingem 1-2lg de ulei,si calim putin legumele:mai intai ceapa,apoi morcovul,pastarnacul,telina si ardeiul.La sfarsit rosiile.Lasam cateva minute(2-3),apoi turnam supa in care a fiert carnea cu tot cu carne,bineinteles si lasam sa fiarba impreuna.La primul clocot adaugam cartofii,iar dupa ce acestia au fiert adugam si taieteii.



Cand toate legumele au fiert,acrim ciorba dupa gust si adaugam verdeata.Mai lasam putin pe foc si....gata!



Pofta buna!



Noua ne-a placut foarte mult si o servim cu placere de fiecare data.Sper sa va placa si voua....Pana la urma ciorbele sunt cele mai usor de facut,nu?

1 Response to "Ciorba de pui"

Anonim Says :
21 noiembrie 2009 la 23:18

minunat tot asa inainte

Trimiteți un comentariu

Sa vedem ce aveti de zis...sau de comentat:)