Tocana de cartofi

Author: Primii pasi in bucatarie // Category:
Pt aceasta reteta avem nevoie de:

500gr cartofi
1 ceapa medie
1 ardei
2-3 linguri de faina
2 linguri de bulion
condimente
putin ulei.condimente
patrunjel
carne(de pui,de porc,de vita,carnati sau ce vreti voi)




Buun si acum sa incepem treaba...Intr-o cratita se incinge putin ulei(vreo 2-3 linguri)se caleste putin ceapa(tocata dinainte) pana ce devine aurie,se adauga apoi carnea,se calesc impreuna si la sfarsit ardeiul tocat marunt.Se mai lasa 2-3 minute pe foc si apoi se adauga apa.
Cele 2 linguri de faina se dezleaga cu putin apa,se toarna peste amestecul de mai sus.La primul clocot se adauga si bulionul.





Cand carnea este aproape fiarta se adauga si cartofii taiati cubulete,se condimenteaza cu sare,piper si putin delicat,apoi se lasa sa fiarba impreuna bine,bine,la sfarsit se adauga patrunjel maruntit.




Noi am servit cu salata de varza...Se poate servi cu smantana si mamaligutza,cu muraturi,etc.
Eu sper sa va placa si va urez pofta buna!

0 Responses to "Tocana de cartofi"

Trimiteți un comentariu

Sa vedem ce aveti de zis...sau de comentat:)